Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

переселенці у Львові

uz.gov.ua

Вівторок, 31 травня 2022, 14:45

26 відсотків львівських переселенців хоче залишитися на Галичині

переселенці у Львові

26% переселенців, які знайшли прихисток на території Львівщини, не проти залишитися тут проживати постійно.

Сьогодні, 31 травня, директор соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович презентував результати опитування, проведені впродовж 13-23 травня 2022 року на території Львова та області.

Згідно з результатами опитування, 26% внутрішньо переселених українців відповіли, що вони не проти залишитися проживати на території Львівської області, з них 26% – відповіли ствердно, а ще 30% – можливо.

Натомість 41% переселенців відкидають таку можливість, а ще 3% – не визначилися.

Також 39% мешканців Львівщини позитивно ставляться до рішення переселенців залишитися на постійне проживання в області, 22% – негативно, а 36% – нейтрально.

 

Також 27% місцевого населення стикалися особисто з фактами порушення соціальних норм та непристойною поведінкою переселенців, а 32% читали про це у ЗМІ.

Додамо, за результатами опитування у квітні, понад 40% українців, які виїхали з України, заявили, що планують повернутися після війни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.