Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ракетні обстріли Львівщини

Четвер, 2 червня 2022, 06:22

П'ятеро людей поранено внаслідок ракетного удару в об'єкт у Стрийському районі

ракетні обстріли Львівщини

П'ятеро людей поранено внаслідок ракетного удару в об'єкт у Стрийському районі на Львівщині.

Вчора, 1 червня, близько півночі російські ракети вдарили в об’єкт транспортної інфраструктури у Стрийському районі Львівщини, внаслідок чого п'ятеро людей отримали поранення. 

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Внаслідок обстрілу  двоє людей поранені. Інформації про загиблих немає.

Пізніше Козицький уточнив, щодо постраждалих у Стрийському районі п'ятеро людей. 

"Їхній стан медики оцінюють як легкий або середньої важкості. Загрози життям нема", – написав він та пообіцяв надати більше інформації зранку. 

Це був шостий ракетний обстріл об'єктів Львівщини.

Нагадаємо, в ніч з 16 на 17 травня російські ракети був обстріляний об'єкт військової інфраструктури на території Яворівського району, майже на кордоні з Польщею. Внаслідок ракетного обстрілу був повністю знищений військовий об'єкт чотирма ракетами.  

3 травня російські ракети вчетверте атакували об'єкти у Львові. 18 березня влучили в авіаремонтний завод у Львові. 26 березня було два попадання в об'єкти критичної інфраструктури Львова. Постраждало 5 осіб. 18 квітня внаслідок ракетного удару у Львові загинуло 6 осіб та 8 постраждало.

За попередніми даними, збитки, нанесені внаслідок чотирьох попередніх ракетних ударів в об'єкти інфраструктури в області, становлять близько 1,5 млрд грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.