Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Четвер, 2 червня 2022, 12:32

Садовий хоче збудувати центр для людей похилого віку коштом поляків

Андрій Садовий

Андрій Садовий запропонував Польщі долучитися до створення у Львові центру для людей похилого віку.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

На зустрічі з депутаткою польського Сейму Клаудією Яхірою міський голова Львова Андрій Садовий запропонував фінансово долучитися до будівництва у Львові центру для людей похилого віку, який буде частиною реабілітаційного центру "Незламні".

"На жаль, людьми похилого віку ніхто системно не займається, тож ми б хотіли збудувати такий центр у Львові і стати взірцем для інших міст. Але це має бути не просто будинок для проживання людей – він має стати центром розвитку для них. Це важливий проєкт для нас, тому будемо вдячні, якщо Польща долучиться" – зазначив Андрій Садовий.

Також на зустрічі Садовий презентував проєкт зведення реабілітаційного центру для важкопоранених українців.

"Ми приймаємо у Львові тисячі поранених з усієї України, тож моє завдання №1 – вибудувати для них масштабний реабілітаційний центр. Важливою також є психологічна реабілітація. Зараз ми шукаємо на це кошти" – додав Садовий.

Зазначимо, ще у середині квітня стало відомо, що у Львові планують збудувати реабілітаційний центр для важкопоранених. Автором проєкту реабілітаційного центру є архітектурна компанія "АБМК". Переглянути проєкт комплексу можна за посиланням.

У червні має стартувати донорська конференція щодо будівництва центру "Незламні".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.