Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

kievtv.com.ua

Середа, 6 лютого 2013, 11:58

Громадська приймальня міністра оборони відкрилася у Львові

Регіональна громадська приймальня міністра оборони України створена у Львові, а також у Донецьку, Чернігові, Києві та Севастополі.

 

Про це Варіанти повідомив Департамент преси та інформації Міністерства оборони України.

«Активно налагоджуватиметься діалог між оборонним відомством і неурядовими організаціями та різними верствами населення, вчасне і публічне реагування на ініціативи та звернення громадськості», – зазначено у повідомленні.

Приміщення громадських приймалень облаштовуються відповідною оргтехнікою, засобами зв’язку, сучасними меблями та кондиціонерами, канцелярським приладдям, атрибутикою тощо.

Координуватимуть їхню діяльність військові комісари та їх помічники з правової роботи Донецького, Львівського і Чернігівського обласних та Київського і Севастопольського міських військових комісаріатів разом з представниками громадських організацій.

«В подальшому планується розгортання та початок діяльності Регіональних приймалень Міністра оборони України і в інших областях нашої держави», – сказано у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.