Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

vkurse.ua

Середа, 6 лютого 2013, 13:37

Місцева громада Миколаєва вийшла на пікет до місця проведення Шевроном семінару по сланцевому газу

Cьогодні, 6 лютого, у Миколаєві на Львівщині біля Міського будинку культури, де мав відбутися семінар «Шеврону», зібралася група пікетувальників, які протестували проти намірів видобування сланцевого газу на території району.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

 Серед учасників акції протесту були також сільські голови та депутати місцевих рад. Вони тримали в руках плакати з написами: Чиста вода – здорова нація, Здоров`я дітей – понад усе, Гідророзрив – під Межигір`ям, Не хочемо другої «Сірки», Надр – власність народу, Ні – газовому Чорнобилю, «Сім`ї» – прибуток, громаді – екологічні проблеми.

«Коли перед початком семінару люди почали заходити в зал Будинку культури, представники організаторів зупиняли їх на вході й не пропускали. Пояснили свої дії тим, що начебто громадяни намагалися пронести в приміщення Міського будинку культури плакати із антисланцевими гаслами», – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, у травні 2012 року компанія Chevron виграла тендер на розробку Олеського родовища сланцевого газу.

Ввести у експлуатацію родовище планують у 2015 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.