Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

dpsu.gov.ua

Четвер, 9 червня 2022, 14:49

У Шегинях військовозобов'язаний пропонував 1200 доларів хабаря за можливість кордону

хабар

Прикордонники затримали пасажира автобуса Київ – Краків, який намагався незаконно перетнути кордон та запропонував хабар.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 8 червня, у пункті пропуску "Шегині" прикордонники затримали 49-річного українця, пасажира рейсового автобуса сполученням Київ – Краків.

"Під час проходження контролю чоловік не надав усіх документів, які дають право на перетин кордону в умовах воєнного стану. Зокрема, у його військовому квитку була відсутня відмітка про виключення з військового обліку. Отримавши відмову у перетинанні кордону чоловік спробував "вирішити питання" підкупом" – йдеться у повідомленні.

Чоловік запропонував прикордонникам 1 200 доларів хабаря.

За цим фактом співробітники Держприкордонслужби надіслали до правоохоронців повідомлення про вчинення кримінального правопорушення за ст. 369 ККУ "Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.