Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

Четвер, 16 червня 2022, 13:22

Медогляд працівників у обласній госпрозрахунковій поліклініці може коштувати понад 300 тисяч

медичний заклад у Львові

Львівська обласна госпрозрахункова поліклініка проведе модогляд працівників Bader Ukraine за 330 тисяч гривень.

Про це 14 червня під час сесії Львівської обласної ради повідомила заступниця керівника Львівської обласної госпрозрахункової поліклініки Галина Струк. 

Львівська обласна госпрозрахункова поліклініка співпрацює з багатьма великими компаніями Львова та області, зокрема проводить медичних огляд їхніх працівників.

"Підприємство, яке і так сплачує ЄСВ та інші податки, скеровує працівників до нас на медогляд. Це їм влітає в копійко. До слова, з четверга стартує медогляд працівників компанії Bader Ukraine. Їхній медогляд коштує 330 тис. грн. З 20 червня починається медогляд з АТ "Галичфарм", там 165 тис. грн.

Зараз призупинили медогляди АТБ, McDonald's. І давити на них великими цінами, це просто нереально" – пояснила Галина Струк.

Зазначимо, Львівська обласна госпрозрахункова поліклініка, створена у 1989 році, займається проведенням медичних оглядів та наданням дозволів, які мають отримати чиновники та інші особи, щоб потрапити на державні посади чи посади з певною специфікою роботи.

Зокрема, це дозвіл на зброю, дозвіл на водіння, дозвіл на роботу в шкідливих умовах праці, медичні книжки.

Длодамо, Львівська обласна госпрозрахункова поліклініка провела близько 37 тисяч медичних оглядів у 2021 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.