Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 21 червня 2022, 10:56

У Львові прощатимуться з п'ятьма бійцями, загиблими у війні з РФ

Львів

Сьогодні у місті відбудеться прощання з п’ятьма бійцями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 21 червня, у Львові відбудеться прощання з п’ятьма Героями – Максимом Василишиним, Назарієм Гладким, Артемієм Димидом, Зіновієм Садовим, Олександром Сємаком, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Чин похорону відбудеться в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають чотирьох військовослужбовців на Личаківському кладовищі, а Назарія Гладкого на Івано-Франківщині.

О 11:00 год розпочнеться Чин похорону Артемія Димида та Назарія Гладкого, о 11:30 год – міська церемонія прощання (пл. Ринок). Артемія Димида поховають на Личаківському кладовищі (близько 12:00 год), а Назарія Гладкого на Івано-Франківщині.

О 15:00 год розпочнеться Чин похорону Максима Василишина, Зіновія Садового та Олександра Сємака, о 15:30 год – міська церемонія прощання з Героями (пл. Ринок).

Опісля церемоній прощання на площі Ринок, похоронні процесії рухатимуться до Личаківського кладовища за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар (поле почесних поховань №86-А).

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Нагадаємо, Варіанти - інфомраційне агентство, яке виготовляє новини про Львів та область. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.