Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

повітряна тривога

Субота, 25 червня 2022, 11:51

Четверо осіб постраждало внаслідок ракетного удару у військовий об'єкт на Яворівщині

повітряна тривога

Сьогодні четверо осіб отримали травми внаслідок ракетного удару у військовий об'єкт у Яворському районі.

Сьогодні вранці четверо осіб отримали травми внаслідок ракетного удару у військовий об'єкт у Яворському районі Львівської області. 

Про це повідомила Львівська ОВА. 

Всіх постраждалих госпіталізували. Одна особа перебуває у стані середньої важкості, інші постраждалі отримали легкі травми.

Ракетний удар стався близько 04:00 години ранку. Львівська ОВА посилаючись на командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України стверджує, що чотири ракети потрапили в ціль, а дві ракети було збили.  

Це був восьмий удар, який завдали російські ракети в об'єкти у Львівській області та третій в об'єкти Яворівщини. 

Нагадаємо, що Львівська ОВА заявила, що за чотири місяці війни сили ППО збили над територією області 24 російські крилаті ракети та 11 безпілотників.

13 червня сили ППО збили російську ракету над Золочевом, яка пошкодила цегельний завод. Постраждали четверо людей.

1 червня, російські ракети влучили в об'єкт залізничної інфраструктури у Стрийському та Самбірському районах Львівщини, внаслідок чого п'ятеро людей отримали поранення.

Вночі з 14 на 15 травня російські ракети обстріляли залізничні об'єкти  військової інфраструктури на території Яворівського району, майже на кордоні з Польщею.

3 травня російські ракети вчетверте атакували об'єкти у Львові. 18 березня влучили в авіаремонтний завод у Львові. 26 березня було два попадання в об'єкти критичної інфраструктури Львова. Постраждало 5 осіб. 18 квітня внаслідок ракетного удару у Львові загинуло 6 осіб та 8 постраждало.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.