Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Яворівський полігон

volyn.com.ua

Вівторок, 28 червня 2022, 12:59

СБУ затримала коригувальника ракетних ударів на Львівщині

Яворівський полігон

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Працівники СБУ наприкінці червня викрили та затримали агента російської федерації, який коригував ракетні обстріли Яворівського військового полігону на Львівщині.

Оперативники спецслужби встановили, що інформацію ворогу передавав колишній працівник КДБ. Точні локації з позначками на карті він надсилав куратору через спеціально прихований чат в Телеграм-каналі.

Наразі чоловіку повідомили про підозру за ч. 1. ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

СБУ повідомило також, що внаслідок ракетних обстрілів Яворівського полігону загинув 61 військовослужбовець та ще 147 отримали поранення.

Перед тим повідомлялося, що ДБР у березні відкрило справу за фактом авіаудару Росією Яворівського полігону біля Львова, де загинуло 35 осіб.

З початку повномасштабного вторгнення Росії, Служба безпеки повідомила про підозри більше 760 російським громадянам. Викриті зловмисники причетні до ведення агресивної війни, військових злочинів та підривної діяльності проти нашої держави. Постійно ведеться контррозвідувальна робота з виявлення осіб, які надають сприяння ворогу на території України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.