Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Лукашевський

Четвер, 30 червня 2022, 14:44

Лукашевський став головним фінансистом Садового замість Довжик

Юрій Лукашевський

Депутатка Вікторія Довжик не обійняла цю посаду через конфлікт інтересів. 

Комісія фінансів та планування бюджету Львівської міської ради сьогодні погодила покладення обов'язків директора департаменту фінансової політики на директора департаменту міської агломерації Юрія Лукашевського.

Про це Варіанти повідомила ГО ХОП Медіа з посиланням на голову комісії, депутатку Львівської міської ради Наталію Шелестак.

"Сьогодні отримали відповідь від голови комісії фінансів п. Наталії Шелестак, що на комісії фінансів погодили покладення обов'язків директора департаменту фінансової політики на п. Юрія Лукашевського, директора департаменту міської агломерації", – йдеться у повідомленні.

У порядку денному засідання комісії фінансів, яке відбулось вчора і сьогодні, під 24 номером було: Звернення ГО ХОП Медіа про недопущення створення конфлікту інтересів у зв'язку з покладенням повноважень в.о. директора департаменту фінансової політики на В. Довжик.

ГО ХОП Медіа надало Варіантам копію звернення. Громадська організація звернулась до членів комісії с проханням "не допустити створення конфлікту інтересів в одній з найскладніших депутатських комісій і, відповідно, або здійснити коригування персонального складу депутатських комісій з виключенням В. Довжик із бюджетної комісії, або покласти обов'язки директора департаменту на іншу профільну посадову особу Львівської міської ради".

Конфлікт інтересів, на думку організації, виник після призначення Вікторії Довжик в.о. обов’язків директора департаменту фінансів Львівської міської ради, бо в той же час вона є радником міського голови, депутаткою та членом профільної бюджетної комісії Львівської міської ради

"Відтак, у профільній бюджетній комісії складається конфлікт інтересів, оскільки член комісії керує одним з профільних департаментів", – наголошується у зверненні.

Нагадаємо, 20 червня стало відомо, що  міський голова Львова Андрій Садовий звільнив Олега Іщука з посади керівника департаменту фінансової політики та перевів на посаду радника. На час воєнного стану виконувати обов'язки керівника департаменту фінансової політики призначено радницю міського голови апарату виконавчого комітету та депутатку Львівської міськради від Самопомочі Вікторія Довжик

Юрій Лукашевський обіймає посаду директора департаменту агломерації Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.