Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Середа, 20 липня 2022, 10:55

У Львові до кінця року перекриють для транспорту частину вулиці Шевченка

перекриття руху

Перекриють ділянку вул. Шевченка від вул. Юнаківа до вул. Бортнянського.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 20 липня, і до 31 грудня 2022 року для руху транспорту буде перекрито ділянку вул. Шевченка від вул. Юнаківа до вул. Бортнянського.

Як наголосили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, об’їзд місця перекриття відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Також для зручності об’їзду ремонтованої частини вул. Шевченка, на вулицях Єрошенка, Золотій і Клепарівській організовано двосторонній рух.

Об’їзд місця перекриття відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

- вул. Шевченка – вул. Єрошенка – вул. Золота – вул. Клепарівська (буде організовано двосторонній рух) – вул. Шевченка і в зворотному напрямку;

- вул. Шевченка – вул. Юнаківа – вул. Бортнянського – вул. Шевченка і в зворотному напрямку.

Нагадаємо, з січня 2020 року підрядна організація ТзОВ "Онур" розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської. Вартість робіт склала 89,6 млн грн.

А з кінця квітня 2021 року цей же підрядник здійснює реконструкцію відрізку вулиці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної, вартістю 186 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.