Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 22 липня 2022, 16:40

Садовий збільшив на дві одиниці кількість нулів у департаменті міської мобільності

Андрій Садовий

У Львівській міськраді перерозподілили чисельність департаменту міської мобільності та управління з питань надзвичайних ситуацій.

Про це йдеться в розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №236 від 19 липня 2022 року.

Андрій Садовий розпорядився з 25 липня 2022 року збільшити чисельність департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради.

Згідно з документом, для забезпечення виконання функцій та завдань, покладених на цей департамент, його штат збільшують на 2 одиниці.

Натомість на це число зменшать чисельність управління з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони. Йдеться про такі посади: головного спеціаліста та провідного спеціаліста відділу взаємодії з територіальною обороною.

Внаслідок цього загальна чисельність департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури становитиме 153 осіб, а управління з питань надзвичайних ситуацій – 22. Гранична кількість працівників Львівської міськради не змінилася і становить 1982 особи.

              

Нагадаємо, у лютому 2021 року депутати затвердили нову структуру Львівської міської ради, тоді чисельність апарату ради та її виконавчих органів визначили у 1710 осіб, що на 100 менше, ніж було (станом на березень 2020 року чисельність працівників Львівської міськради становила 1810 осіб).

Однак з того часу кількість працівників у міськраді збільшили  до 1982.

Додамо, у листопаді 2021 року управління з цивільного захисту населення міськради перейменували на управління цивільного захисту населення та територіальної оборони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.