Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа у Львові

П'ятниця, 22 липня 2022, 16:30

У Львові укриття в школах перевіряли три спеціально створені коміісії

школа у Львові

Перевірка львівських шкіл на наявність укриттів тривала з 3 до 23 червня.

Про це повідомила Львівська міська рада на запит Варіантів.

Впродовж 3-23 червня у Львові провели обстеження укриття у навчальних закладах для підготовки їх до нового навчального року. Для цього були створені три спеціальні комісії, до складу яких чиновники міськради,  представники районних адміністрацій Львова та директорів закладів освіти від кожного району.

За результатами перевірки, з міського бюджету Львова вирішили виділити 48 млн 565 тис. грн  для приведення цих укриттів до належного стану.

"За результатами перевірки сформовано рекомендації і розраховано очікувану вартість робіт для приведення цих укриттів до належного стану. Орієнтовна вартість виконання робіт та придбання товарів становить 48 млн 565 тис. грн.

Зазначені видатки будуть покриті за рахунок коштів бюджету Львівської міської територіальної громади, які були передбачені на господарську діяльність шкіл на 2022 рік" – йдеться у відповіді на запит.

Зазначимо, раніше у міськраді заявляли, що 84% шкіл Львова мають укриття.

 

Нагадаємо, з 1 вересня у Львові планують відновити очне навчання у школах, через це у місті тривала перевірка укриттів працівниками Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.