Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 22 липня 2022, 12:05

На Шевченка зведуть 13-поверховий офісний центр з 9-поверховим паркінгом

візуалізація

Виконком дозволив збудувати на вул. Т. Шевченка, 111-А 13-поверхову офісну будівлю з вбудованим паркінгом на 9 поверхів.

Сьогодні, 22 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ПП "Майя" мультифункціонального адміністративно-торгового центру з паркінгом на вул. Т. Шевченка, 111-А у Львові.

Новий мультифункціональний офісний центр з паркінгом збудують на земельній ділянці загальною площею 1,3659 га, що передбачена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Згідно із містобудівною документацією, будівля складатиметься з 5 частин: висотою 46,1 м (13 поверхів), 45,3 м (13 поверхів), 42,8 м (12 поверхів), 41,3 м (12 поверхів) та 29 м (9 поверхів). Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 54%.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, забудовник планує облаштувати у частині будівлі 9-поверховий паркінг для того, щоб забезпечити потреби торговельного центру, який вже там збудований, а також само для будівель, які пізніше зведуть поруч з цим паркінгом.

Окрім паркінгу, у будівлі розташовуватимуться офісні приміщення, які виходитимуть на вулицю Шевченка.

Коломєйцев додав, що будівництво повністю відповідає усім будівельним нормам та вимогам. 

Земельна ділянка, на якій зведуть адміністративно-торговий центр, належать до зони Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення відповідно до зонінгу Залізничного району.

За даними аналітичної системи YouControl, ПП "Майя" зареєстроване з 1993 року у селі Зимна Вода поблизу Львова, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, виробництвом верхнього одягу.

Власником фірми є мешканець Зимної Води Юрій Лозинський. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.