Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівводоканал

Четвер, 28 липня 2022, 15:36

Львівводоканал витратить понад два мільйони гривень на сіль

Львівводоканал

Львівводоканал замовив за 2,4 мільйона гривень 120 тонн солі.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" оголосило тендер у системі ProZorro на придбання кухонної харчової виварної солі та таблетованої солі, яку переможець тендеру має поставити до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартує 2 серпня, а очікувана вартість послуг становить 2 400 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має надати "Львівводоканалу" 120 тонн солі, з якої 117 тонн має становити кухонна харчова виварна екстра сіль, а ще 3 тонни – таблетована сіль.

Сіль призначена для отримання розчину гіпохлориту натрію та повинна містити харчові добавки, які запобігають її злежуванню. 

Запропонований товар повинен бути виготовленим не раніше 2022 року, з гарантійним терміном зберігання не менше 24 місяців.

Зазначимо, з травня Дрогобицька солеварня залишилась єдиним в Україні виробником солі через закриття одного з найбільших підприємств України та Європи – "Артемсолі".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.