Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

продаж квитків

Четвер, 11 серпня 2022, 15:04

Укрзалізниця запустила мобільний застосунок для купівлі квитків

продаж квитків

Укрзалізниця запустила власний мобільний застосунок для продажу квитків та інформування пасажирів.

Про це повідомляє Укрзалізниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

Укрзалізниця у партнерстві з Mastercard оголосила про запуск власного мобільного застосунку для продажу квитків та інформування пасажирів. У новому застосунку користувачі зможуть:

- придбати квитки на всі поїзди далекого сполучення по Україні;

- повернути квитки;

- отримувати сповіщення про рейс та колію прибуття/відправлення поїзда;

- знайти необхідний рейс та відповіді на поширені запитання щодо перевезень;

- отримати доступ до особистого кабінету зі збереженням історії рейсів та даних пасажирів для швидких повторних замовлень.

Тестування нового застосунку провели в липні, і відсьогодні він уже доступний для всіх користувачів на AppStore та Google Play Market.

В Укрзалізниці наголосили, що вона є прямим продавцем квитків через застосунок, тому будь-які додаткові комісії при оплаті будуть відсутні.

"Запуск власного застосунку Укрзалізниці допоможе нам залишатися на зв’язку з пасажирами та якомога оперативніше й ефективніше інформувати про зміни в рейсах, оновлення графіків, нові маршрути та сервіси. Для пасажира аргумент на користь встановлення застосунку ще очевидніший: тут найдешевші квитки без жодних комісій, гарантовано швидший пошук і стабільність роботи" – наголосив голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.