Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 12 серпня 2022, 15:21

На Липинського збудують новий житловий комплекс з підземним паркінгом та дитячим садочком

візуалізація

Виконком дозволив звести на вул. Липинського багатосекційний житловий комплекс на 7-9 поверхів.

Сьогодні, 12 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Крістал Парк" багатоквартирних житлових будинків з вбудованими громадськими приміщеннями, підземним паркінгом та об’єктами інженерного забезпечення на вул. В. Липинського у Львові на земельній ділянці.

Новий житловий комплекс збудують на земельній ділянці, загальною площею 0,6662 га, що передбачена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, житловий комплекс складатиметься із таких секцій: двох 9-поверхових частин будівлі висотою у 33,3 метри та 30 метрів, трьох 8-поверхових частин будинку висотою 30 метрів та 27 метрів, трьох 7-поверхових частин будинку висотою 24,1 метри, 27 метрів та 23,85 метри.

Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 43,7%, площа забудови складатиме 2905 м². Площа квартир становитиме 10 690 м², а комерції – 3 720 м². Також передбачений 2-поверховий підземний паркінг.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, забудовник планує передати частину приміщень на першому поверхі будинку Львівській міській раді для облаштування дитячого садочку.

Коломєйцев додав, що будівництво повністю відповідає усім будівельнии нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть новий житловий будинок, належить до зони Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови та частково зона ТР-2 – зона транспортної інфраструктури (вулична мережа) відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Крістал Парк" зареєстроване у Львові з червня 020 року, займається організацією будівництва будівель. Власницею фірми є мешканка Київської області Тетяна Савочка. Їй також належить ПАТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Гравіс" ,якому у 2017 році міськрада Львова дозволила спорудити 22-поверховий житловий будинок на проспекті Чорновола.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.