Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Червоноград

Середа, 17 серпня 2022, 11:50

Держвиконслужба арештувала всі рахунки Червоноградської РВА

Червоноград

На рахунки Червоноградської РВА наклали арешт через відмову голови цієї РДА виконувати рішення суду та поновити на посаді свого заступника.

Про це повідомив депутат Червоноградської районної ради VIII скликання Ігор Шиба на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 16 серпня, працівники Державної виконавчої служби наклали арешт на рахунки Червоноградської районної військової адміністрації через відмову голови цієї РДА Андрія Дяченка виконувати рішення суду щодо поновлення на посаді його заступника.

"Пам’ятаєте, я розповідав вам про те, як дії начальника Червоноградської районної військової адміністрації Андрія Дяченка призвели до збитків на суму у півмільйона гривень? Він незаконно звільнив із посади свого заступника. Той подав позов до суду, домігся рішення про своє відновлення на робочому місці і виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Так от, працівники Державної виконавчої служби наклали арешт на рахунки Червоноградської районної військової адміністрації через відмову Дяченка виконувати це рішення.

Андрій Павлович чомусь і досі вважає, що його особисте "Я" має більшу юридичну силу, ніж закони України та рішення суду" – написав Шиба.

За його словами, через цю ситуацію кошти, які потрібно оперативно витрачати на військових, є замороженими.

Нагадаємо, у квітні 2021 року президент Володимир Зеленський призначив Андрія Дяченка головою Червоноградської РДА.

Дяченко у березні 2019 року очолив Сокальську РДА, його призначив тодішній президент Петро Порошенко, а у серпні того ж року Володимир Зеленський звільнив його з цієї посади.

Дяченко був директором ДП "Львіввугілля" з 3 серпня 2016 року до серпня 2017 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.