Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво у Львові

Вівторок, 23 серпня 2022, 15:58

У Львові керівник фірми присвоїв 16 мільйонів гривень на махінаціях з новобудовою

будівництво у Львові

Засновник та бухгалтер одного із львівських підприємств присвоїли гроші львів'ян, які ті надали їм для будівництва житла.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці повідомили про підозру засновнику та бухгалтеру одного із львівських підприємств у махінаціях при будівництві житлавого буинку у Львові.

"Чоловік, використовуючи підконтрольне йому товариство, предметом діяльності якого є управління активами інвесторів та власну торговельну марку, вирішив заволодіти коштами громадян під виглядом інвестування їх в будівництво багатоквартирного житлового комплексу, що складається з житлових та нежитлових приміщень. До протиправної діяльності підприємець залучив свою матір, яка працювала там бухгалтером.

Підозрювані продавали квартири у новобудові, що знаходиться на одній із центральних вулиць у місті Львові. Інвестовані в будівництво кошти громадян підозрювані не передали забудовнику, а використали на власні потреби. У зв’язку із чим будівництво житлового будинку фактично не здійснювалося" – наголосили в прокуратурі.

У поліції встановили, що від їх дій постраждало 19 людей, а загальна сума збитків становить 16 млн грн.

Наразі вирішується питання про оголошення розшуку підозрюваних у зв’язку із їх виїздом за межі України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.