Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Понеділок, 11 лютого 2013, 14:10

Садовий вкотре маніпулює свідомістю громадян – Лопатчак про ситуацію з Євробаскетом

Ситуація з виділенянм земельної ділянки на вул. Липова Алея, 5, для будівництва спортивної арени Євробаскету 2015 свідчить про намагання міського голови Львова Андрія Садового ввести депутатів у незрозуміле становище і вкотре зманіпулювати свідомістю громадян. 

Про це заявив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Маркіян Лопатчак, інформує сайт ФК "Карпати".

За словами Лопатчака, через те, що згадану ухвалу внесли до порядку денного сесії Львіської міської ради як додаткове питання, депутатський корпус не мав можливості досконало вивчити це питання.

Він зазначив, що депутатам демонструвався лист, підписаний директором «Карпат», керівництвом баскетбольного клубу про виділення земельної ділянки за адресою: вул. Липова Алея, 5 для будівництва.

"Як могло статись, що йдеться про різні земельні ділянки – це, напевно, питання до правоохоронних органів", – наголосив голова фракції Всеукраїнського об’єднання "Свобода" у Львівській міській раді.

За словами свободівця, якщо це питання дійсно не було погоджене, то виходить, що міський голова Львова їздив на народу до президента із свідомо підробленими документами.

Він підкреслив, що цю проблему обговорюватимуть на найближчому пленарному засіданні сесії.

На запитання, чи можна припускати, що йдеться про певну аферу, депутат зауважив: "Коли у нас на кожному кроці підмінюються поняття, коли робиться одне, а потім коментується інше зі сторони виконавчих органів влади, то не те, що припускаємо, а, швидше за все, так воно і є".

Нагадаємо, ФК "Карпати" погрожують достроковим відправленням у відставку міського голови Львова Андрія Садового. Керівництво клубу стверджує, що не зверталось до Львівської міської ради з приводу виділення земельної ділянки під будівництво спортивної арени для "Євробаскету", як у цьому переконує Садовий.

7 лютого депутати Львівської міськради ухвалили рішення про виділення земельної ділянки на вул. Липова Алея, 5 для будівництва арени під чемпіонат з баскетболу «Євробаскет-2015» (площа ділянки – 2,7 га).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.