Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівводоканал

П'ятниця, 2 вересня 2022, 16:00

Львівводоканал скасував тендер із закупівлі солі за понад два мільйони гривень

Львівводоканал

Львівводоканал скасував закупівлю 120 тонн солі вартістю 2,4 мільйона гривень.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" скасувало тендер у системі ProZorro на придбання кухонної харчової виварної солі та таблетованої солі, яку переможець тендеру мав поставити до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартував 2 серпня, участь у ньому взяли п'ять компаній та підприємців, однак їхні пропозиції відхилили через невідповідність початковим умовам закупівлі.

Зазначимо, очікувана вартість послуг становила 2 400 000 грн.

Як йшлося у закупівлі, переможець тендеру мав надати "Львівводоканалу" 120 тонн солі, з якої 117 тонн мала становити кухонна харчова виварна екстра сіль, а ще 3 тонни – таблетована сіль.

Сіль призначена для отримання розчину гіпохлориту натрію та повинна містити харчові добавки, які запобігають її злежуванню. 

Запропонований товар повинен був бути виготовленим не раніше 2022 року, з гарантійним терміном зберігання не менше 24 місяців.

Зазначимо, з травня Дрогобицька солеварня залишилась єдиним в Україні виробником солі через закриття одного з найбільших підприємств України та Європи – "Артемсолі".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.