Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Понеділок, 11 лютого 2013, 16:05

Зміни до структури міськради належать виключно до повноважень міського голови – Садовий

Визначення складу та внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради, затвердження загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів належать виключно до повноважень міського голови.

На цьому сьогодні, 11 лютого, наголосив під час брифінгу мер Львова Андрій Садовий.

«Як міський голова я вніс пропозиції щодо вдосконалення існуючої на даний час структури, але вона не була підтримана депутатським корпусом. Те, що запропонували депутати - радше побажання, бо законодавець чітко визначає, що є чіткі позиції, які належать до повноважень міського голови», - пояснив Садовий.

Міський голова попросив також колег-депутатів працювати згідно з чинним законодавством.

Нагадаємо, депутати Львівської міськради 7 лютого, на засіданні прийняли за основу ухвалу про внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради, затвердження загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

Міський голова Львова Андрій Садовий наклав вето на ухвалу «Про внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради, затвердження загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів», прийняту на пленарному засіданні сесії ЛМР 7 лютого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.