Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

alnews.com.ua

Понеділок, 11 лютого 2013, 19:59

Київська фірма зробила неякісний ремонт Сокальської лікарні за кошти Кіотського договору

Фірма із Києва провела неякісний ремонт у Сокальській лікарні за гроші, виділені згідно з Кіотським договором.

 

Після ремонту виявилося, що розміри вікон не відповідають дійсним, тому в щілини, які утворилися, можна і руку просунути, під час дощів все затікає, не зробили відкосів і підвіконників, в приміщеннях неможливо встановити необхідну температуру. Санітарки бояться мити шиби у вікнах – можуть впасти.

"З порушенням зробили і 288 кв м фасаду, внаслідок чого штукатурка вже відійшла на три сантиметри. Не вставили, як було заплановано, дверей в центральних корпусах райлікарні, вікон в підвальних приміщеннях і на горищах. Час від часу приїжджали якісь бригади, працювали деякий час, а як тільки їм переставали платити, повертались додому. Коли їх запитували, на кого працюють, відповідали, що не знають", – пише Голос з-над Бугу.

В. о. головного лікаря Сокальської ЦРЛ Ярослав Вітик їздив у Київ, але так нічого і не зміг з’ясувати. За які кошти відшкодовуватимуться ремонтні збитки поки що невідомо. 

Така ж ситуація і в сусідньому Червонограді та інших містах області, де згідно з Кіотським договором покращуються об’єкти соціальної сфери.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.