Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

wz.lviv.ua

Вівторок, 12 лютого 2013, 13:28

Транспортну систему Львова не змінюватимуть – Засадний

Транспортна  система Львова не буде змінюватись, натомість вестиметься робота над наданням перевізниками якісних послуг.

 

Про це сьогодні, 12 лютого, на брифінгу повідомив в.о. начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міськради Олег Засадний, інформує кореспондент Варіантів.

«Маршрути, які зараз курсують містом, в загальному задовольняють пасажирів. Тепер треба домогтися, щоб ці маршрути їздили за графіком, щоб виїжджала відповідна кількість автобусів», – говорить Олег Засадний.

 Велике значення, на його думку, мають охайність та привітність водіїв, чистота автобусів, заборона куріння та розмов по телефону.

«Тільки за дотримання всіх цих вимог пасажир, можливо, і погодиться на підняття тарифів за проїзд», – вважає Засадний.  

Нагадаємо, нещодавно пасажир маршрутного таксі №39, який обслуговує перевізник Фіакр Львів, звернувся з позовом до суду, вимагаючи грошової компенсації у розмірі 10 тис. грн. за моральну шкоду та вибачень зі сторони водія і перевізника. Але задовільняються далеко не всі скарги пасажирів.

Як повідомлялося раніше, через рік після запровадження нової транспортної схеми Львова, 70% маршрутів повернулись до попереднього стану. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.