Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

www.usa-for.me

Вівторок, 12 лютого 2013, 14:05

Чоловік вирощував та зберігав марихуану в Червонограді

Правоохоронці Червонограду вилучили  400 г марихуани у місцевого мешканця.   

Про це Варіанти повідомила прес-служба МВС у Львівській області

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили 16 полімерних пакетів, заповнених подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, дволітрову та однолітрову пластикові пляшки, заповнені аналогічною речовиною, 2 пластикові пляшки ємністю 0,5 л. 

Загальна вага вилученої речовини становить 400 г. За словами чоловіка, марихуану він зберігав для власного споживання. 

Оперативники також встановили, що зловмисник збирав коноплі у Радехівському районі, зберігав їх у себе в дома і збував своїм знайомим. 

Чоловік розповів, що коноплі росли на городі, який він успадкував від батька, а він лише збирав рослини і використовував їх у власних цілях. 

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, - караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на такий ж термін).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.