Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

budonet.org

Вівторок, 12 лютого 2013, 16:18

Львівські фрі-файтери посіли призові місця на Чемпіонаті області

 У неділю. 10 лютого, львівські фрі-файтери здобули призові місця на Чемпіонаті області серед дорослих бійців та юніорів, який проходив у спортивному комплексі «Грація» (ТВК «Південний», вул. Щирецька, 36) за підтримки Петра Писарчука.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба ТВК «Південний».

У змаганнях взяли участь майже 100 бійців як Львівського осередку фрі-файту (клуби «Арей», «Тріумф»), так і спортсмени з Тернополя, Івано-Франківська, Чорткова та інших міст. Наймолодшими учасниками чемпіонату були 10-річні фрі-файтери.

За словами голови правління Всеукраїнської федерації фрі-файту та контактних єдиноборств Катерини Тарновської, львівські фрі-файтери під час чемпіонату показали достойні результати, адже фактично усі львівські спортсмени посідали призові місця у своїх вагових та вікових категоріях. Відтак за результатами чемпіонату найперспективніших бійців відібрано до складу збірної Львівської області із фрі-файту. 

Головною метою змагань, як зазначають організатори, є популяризація бойових мистецтв серед населення та впровадження їх у практику фізкультурно-оздоровчої роботи як ефективного засобу фізичного та морального виховання. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.