Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

itua.name

Вівторок, 12 лютого 2013, 19:35

Редакція програми соціально-економічного розвитку Львівщини вже тричі змінювалась – Старовойт

Редакція програми соціально-економічного розвитку Львівщини коригувалась вже три рази, відтак депутатам до кінця не зрозумілий її зміст.

Про це сьогодні, 12 лютого в коментарі Варіантам повідомив депутат Львівської обласної ради, заступник голови постійної комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень Львівської обласної ради Олександр Старовойт. 

Депутат наголосив, що всередині лютого голова Львівської ОДА повинен прозвітувати за виконання програми соціально-економічного розвитку Львівщини.

"Питання полягає в тому, що депутатам досі не розданий сам текст звіту і вже тричі міняється редакція програми соціально-економічного розвитку. Ми її вже повинні приймати, а досі до кінця не можемо зрозуміти, що все ж таки цього разу нам буде пропонувати Львівська ОДА", – розповів Старовойт.

За його словами, наразі є гостра потреба у взаємодії облради та облдержадміністрації у питанні програми соціально-економічного розвитку.

"На жаль, сьогодні ситуація є такою, що ми зараз дуже часто затверджуємо програми перед тим, як проаналізуємо їх і не можемо їх скоригувати", – наголосив Старовойт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.