Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

vsapravda.info

Середа, 13 лютого 2013, 15:07

Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян у Львові шукає волонтерів

Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян у Львові шукає волонтерів для впорядкування і сортування вживаних речей з банку одягу і запрошує небайдужих до співпраці.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Центр також продовжує збирати вживані й непотрібні речі, зокрема, взуття, спідня білизна, засоби індивідуальної гігієни, речі домашнього вжитку.

"Отож, якщо Ви підприємець, благодійник чи просто небайдужий і бажаєте допомогти знедоленим мешканцям нашого міста, з питань співпраці можете звертатись за тел.: 233 14 79, 233 10 49, адже навіть невелика допомога є вагомим внеском у велику соціальну справу, яку нужденні потребують щодня", - говорить директор Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян отець Олег Федоренко.

Нагадаємо, у Львові зареєстровані понад 1 тис. безробітних.

Працівники Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян у Львові просять неурядові організації міста, а також львів’ян бути небайдужими і повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб чи скеровувати їх безпосередньо до Центру.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.