Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Зимноводівська громада

Зимноводівська ТГ

Прес-реліз,   Середа, 12 жовтня 2022, 15:24

Швидка допомога для ЗСУ від працівників освітніх закладів Зимноводівської ТГ

Зимноводівська громада

Працівники освітніх закладів Зимноводівської ТГ зібрали кошти на авто швидкої допомоги для ЗСУ.

Цьогорічний День працівника освіти колективи шкіл, садків та позашкілля Зимноводівської сільської ради відзначили благодійною ініціативою – зібрано кошти на автомобіль швидкої допомоги для одного з підрозділів ЗСУ.

Ключі від транспортного засобу керівник відділу освіти, молоді та спорту Ганна Холявка передала воїну, який нині служить на передовій. Авто вже прибуло до місця призначення – міста Куп’янськ.

Разом з автомобілем до воїнів поїхали прапор з побажаннями та підписами від працівників усіх освітніх закладів, смаколики, маскувальні сітки, зроблені руками педагогів.

Працівники ліцеїв, гімназії, дитячих садочків, позашкільної установи від початку повномасштабної війни не залишаються осторонь від проблем держави: навчають, виховують, надають психологічну допомогу своїм підопічним, приймають до своїх освітніх родин внутрішньо переміщених дітей та педагогів, плетуть маскувальні сітки, щоб наблизити нашу спільну перемогу.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.