Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тарас Жеребецький

Четвер, 13 жовтня 2022, 14:10

У Львові відкриють Алею пам'яті на честь Тараса Жеребецького

Тарас Жеребецький

У місті відкриють Алеї пам'яті на честь Тараса Жеребецького, який загинув на фронті.

Про це повідомляє Спілка АТО.

У п'ятницю, 14 жовтня, на вул. Під Голоском, 19 у Львові відбудеться відкриття Алеї пам'яті на честь Героя України, бійця 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ Тараса Жеребецького, який загинув на фронті.

Зокрема, о 10:00 год розпочнеться висаджування дерев на Алеї, а 12:30 год – урочисте відкриття.

"Поважають лише тих, хто бореться" – казав наш захисник Тарас. І він боровся. Пішов на війну проти російських загарбників у 2014. А цьогоріч 24 лютого знову взяв до рук зброю. У липні Тараса Жеребецького не стало. Він загинув, захищаючи нас усіх та Україну. Пам'ятаємо нашого воїна. На його честь створимо алею, щоб усі живі могли прийти й віддати шану" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 18 липня авто, в якому їхав керівник фракції Європейська Солідарність у Львівській районній раді, боєць 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ Тарас Жеребецький, підірвалось на міні.

А 21 липня у Львові попрощалися з Тарасом Жеребецьким.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.