Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

luxlux.net

Середа, 13 лютого 2013, 18:44

Виставка екзотичних та рідкісних котів відбудеться у Львові

23 та 24 лютого Міжнародна професійна виставка котів CFA Cat Show  проходитиме у Львові у спорткомплексі «Олімпік» (ТВК «Південний», вул. Щирецька, 36) під патронатом Міжнародної асоціації Аматорів Кішок CFA.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба ТВК «ПІвденний».

«Під час виставки будуть представлені понад 150 котів різних порід, у тому числі рідкісних та екзотичних: японських бобтейлів, сингапур, девон рексів, корніш рексів, канадських сфінксів, мейн-кунів та бомбеїв, гавану браун тощо. Власники тварин привезуть своїх улюбленців не лише з різних міст України, але й із США, Німеччини, Польщі, Росії, Угорщини, Нідерландів, Британії та Франції», – зазначено у повідомленні.

Із США привезуть велику кількість довгошерстих породистих рексів, із Росії  абіссинських африканських кішок, екзотів короткошерстих. Окрім цього, на огляд будуть представлені британські та шотландські короткошерсті.

У межах виставки CFA Cat Show в СК «Олімпік» працюватимуть 8 рингів, на яких котів судитимуть експерти зі США, Нідерландів та України.

Також під час виставки можна буде отримати консультації фахівців з догляду, лікування і утримування кішок, придбати товари для котів чи кошенят. Також відвідувачі зможуть придбати собі домашнього улюбленця: як просто породистого кота, так і кішку так званого «шоу-класу».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.