Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

timeszp.com

Середа, 13 лютого 2013, 19:22

Потерпілі від політичних репресій Львівщини можуть отримати одноразову грошову допомогу без вікового цензу

Реабілітовані жертви та потерпілі від політичних репресій зможуть отримати одноразову грошову допомогу в розмірі 200 грн, при цьому на це зможуть розраховувати і особи, молодші 75 років. 

Проект рішення з цього питання сьогодні, 13 лютого, запропонувала винести на сесію Львівської обради постійна комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності, інформує кореспондент Варіантів

За словами голови постійної комісії з питань поновлння прав реабілітованих та соціального захисту жертв політичних репресій, заступника голови Львіської обласної ради Валерія П'ятака, наразі в області діє програма, що передбачає віковий ценз 75 років та виплату одноразової допомоги в розмірі 180 гривень. 

"Є пропозиція, по-перше, зняти віковий ценз у 75 років і надавати допомогу всім. Також потрібно додатково 240 тисяч гривень, аби надати всім потерпілим по 200 гривень", – зазначив П'ятак. 

Представники департаменту соціального захисту населення Львівської облради наголосили, що одноразові виплати жертви та потерпілі від політичних репресій отримувають на День незалежності. 


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.