Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 20 жовтня 2022, 16:54

Наріжний камінь модульного кльозету для Садового може закласти фірма з Дніпра

Андрій Садовий

Фірма з Дніпра може за 4,9 мільйона гривень облаштувати на проспекті Свободи у Львові модульну вбиральню.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" провело закупівлю у системі ProZorro на влаштування автоматизованої модульної вбиральні на проспекті Свободи у Львові, які переможець тендеру має провести до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартував 13 жовтня, участь у ньому взяли ТОВ "Сбі Груп", ТзОВ "Стройконтракт" та ТОВ "Сервіс столиця інновейшн", які запропонували встановити вбиральню за 4 927 883,30 грн, 4 928 059,54 грн і 4 928 943 грн відповідно. Пропозиції ТзОВ "Стройконтракт" та ТОВ "Сервіс столиця інновейшн" "Львівводоканал" відхилив, а ТОВ "Сбі Груп" наразі очікує на рішення організатора тендеру.

Зазначимо, початкова вартість закуплі становила 4 928 943 грн.

Як йдеться у закупівлі, модульна вбиральня має мати одну кабінку для відвідувачів з обмеженими фізичними можливостями та батьків з немовлятами, дві кабінки звичайного типу та кабіни для обслуговування.

Основне обладнання: автоматична подача мила та води для миття рук, безконтактна автоматична сушарка для рук, вентиляція та підігрів повітря, сповивальний столик для немовлят, поручні для маломобільних людей, санітайзер, контейнер для паперу.

Також тут має бути передбачені: система оплати за допомогою банківських платіжних карт; наявність кнопки виклику допомоги; можливість відкриття дверей в автоматичному та ручному режимі; таймер максимального користування туалетом в межах 15 хвилин; часткове відкривання дверей через закінчення часу використання; датчик виявлення присутності відвідувача в кабіні.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Сбі Груп" зареєстроване з 2016 року у Дніпрі, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є мешканець Дніпропетровської області Дмитро Кузуб.

Нагадаємо, у травні 2021 року у місті вирішили у межах пілотного проєкту встановити на проспекті Свободи автоматизовану модульну вбиральню. Львівська міськрада у 2021 році вже оголошувала закупівлю на встановлення цієї вбиральні з вартістю у 5 238 600 грн, однак тендер не відбувся.

Мерія у процесі роботи цієї модульної вбиральні хотіла визначити плюси і мінуси таких вбиралень, однак наприкінці жовтня 2021 року у парку ім. Івана Франка вирішили встановити другу таку вбиральню.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.