Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Трускавець

Середа, 26 жовтня 2022, 10:57

У Трускавці під час аварійних вимкнень світла можуть призупинити водопостачання

Трускавець

Віялові відключення електроенергії впливають на роботу Трускавецького водоканалу.

Про це повідомляє Трускавецька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як заявили у міськраді Трускавця, через запровадження віялових відключень електроенергії у разі знеструмлення насосних станцій ТОВ "Трускавецький водоканал", мешканці на цей час можуть залишитися без водопостачання.

"Згідно з повідомленням Львівської ОВА, у цілій області та нашому місті запроваджено віялові відключення електроенергії, графіку яких ще не сформовано. Саме через це без електропостачання періодично залишаються і насосні станції ТОВ "Трускавецький водоканал".

В даний період та за таких умов підприємство надаватиме послуги водопостачання тільки за наявності електроенергії на насосних станціях" – йдеться у повідомленні.

Адміністрація ТОВ "Трускавецький водоканал" просить з розумінням поставитись до ситуації та зробити невеликий запас води.

Нагадаємо, з 25 жовтня на Львівщині запровадили віялові відключення електроенергії для населення. Сьогодні, 26 жовтня, "Львівобленерго" розробило графік аварійних відключень світла.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.