Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

знеструмлення

Середа, 26 жовтня 2022, 11:14

На Львівщині оприлюднили перелік знеструмлених міст і сіл

знеструмлення

Сьогодні через аварійні відключення електроенергії частина вулиць Львова та населених пунктів області опинилися без світла.

Про це повідомляє Гаряча лінія "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 26 жовтня, станом на 09:30 год у зв'язку із введенням аварійних відключень світло вимкнули мешканцям Львівської ОТГ: сіл Підрясне, Рясне-Руське, Воля-Гомулецька та 9 вулицям Львова.

Зокрема, у Львові відсутнє електропостачання на таких вулицях: Бобинського, Вилітна, Височана, Кривчицька Дорога, Кучера, Метлинського, Навої, Піскова, Туркменська.

Також ідсутнє електропостачання у частині населених пунктів таких ОТГ: Івано-Франківська, Бібрська, Бориславська, Бродівська, Буська, Великолюбінська, Городоцька, Давидівська, Добромильська, Добросинсько-Магерівська, Дрогобицька, Жовківська, Жовтанецька, Заболотцівська, Золочівська, Комарнівська, Козівська, Комарнівська, Лопатинська, Яворівська, Шегинівська, Судово-Вишенська, Турківська, Трускавецька, Східницька, Стрийська, Старосамбірська, Новокалинівська, Самбірська, Рава-Руська, Перемишлянська, Підкамінська, Новояворівська, Мостиська, Моршинська, Меденицька.

 

Як пояснив голова Львівської ОВа Максим Козицький, графіки аварійних відключень створили за групами. До якої групи належить ваше помешкання, можна дізнатись на сайті Львівобленерго.

Нагадаємо, з 25 жовтня на Львівщині запровадили віялові відключення електроенергії для населення. Сьогодні, 26 жовтня, "Львівобленерго" розробило графік аварійних відключень світла.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.