Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

podrobnosti.ua

Четвер, 14 лютого 2013, 16:33

Депутати міськради погрожують Садовому скликати позачергову сесію через Євробаскет

Львівська міськрада збереться на позачергову сесію у вівторок, 19 лютого, якщо до понеділка Андрій Садовий не надасть чіткий план дій щодо проведення Євробаскету.

Про це сьогодні, 14 лютого, на прес-конференції заявили представники фракцій ВО "Свобода", УДАР, Україна соборна та НРУ, інформує кореспондент Варіантів

"Якщо ми до понеділка не отримаємо чіткого і зрозумілого плану щодо проведення Євробаскету-2015 у Львові, ми скликаємо на вівторок позачергову сесію Львівської міської ради", – заявив депутат від фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук. 

За словами голови фракції УДАРу у Львівській міськраді Анатолія Крачковського, депутати хотіли б отримати поетапний план підготовки до Євробаскету-2015 року, зокрема, побачити інвестора, який збирається будувати стадіон.

Якщо ж Садовий все ж таки не виконає вимоги, то, переконують депутати, вони вимагатимуть звіту про Євробаскет-2015 на сесії.

"Потрібна інформація всіх посадових осіб про стан підготовки міста Львова до проведення чемпіонату Європати з баскетболу, у 2015 році. Відповідати мав би міський голова Львова і члени відповідальних комітетів. В Києві є структура, яка має цей стадіон будувати, а міський голова жодного разу нам про це нічого не сказав. Він часто буває на засіданнях уряду, на засіданнях національного комітету", – заявив депутат міськради від НРУ Валерій Веремчук.

Зазначимо, що міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні заявив, що баскетбольна арена для Євробаскету буде збудована на вул. Ряшівській у Львові.

Депутати міськради звинувачують Садового в поданні неправдивої інформації про землю для будівництва комплексу для Євробаскету-2015.

Останній, нагадаємо, згідно з ухвалою сесії Львівської міської ради 7 лютого, мав би будуватись на вул. Липова Алея, 5, однак ФК "Карпати" стверджує, що там розташовані футбольні поля для тренування дітей і звернулося до прокуратури з цього приводу, яка визнала ухвалу сесії незаконною. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.