Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

dianamajalahti.wordpress.com

П'ятниця, 15 лютого 2013, 10:54

Благодійна вечірка «Life’s a party» відбудеться у Львові

У вівторок, 19 лютого, відбудеться благодійна вечірка «Life’s a party», мета якої зібрати кошти на операцію для Тараса Ломаги (пухлина головного мозку).

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Хедлайнером вечірки стане  гурт «Дикі серцем», виступатимуть команди КВН, а також відбудеться аукціон здорового способу життя та виступи діджеїв.

Вартість входу на вечірку – 40 грн. Всі кошти, зібрані на вечірці та з благодійного аукціону, будуть перераховані Тарасу на операцію.

На вечірці  виступлять найкращі команди КВН Львова – «Коліжанки» та «Загорецька Людмила Степанівна», акустично заспіває гурт «Дикі серцем», ведучий – Mikl?s Baranov.

«На аукціоні ми будемо розігрувати абонементи на місяць у спортивні клуби міста. Початкова ціна буде меншою, ніж звичайна за абонемент. Ці кошти ми також перерахуємо Тарасу. Окрім цього, на аукціоні розіграють вечерю із зіркою спорту, автографи спортсменів», –  кажуть організатори вечірки.

Після розважальної програми гратимуть музику Dj Balu, Dj Diamo, Bald Bros, Dj Profresh, Mc Pirogov.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.