Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Укрзалізниця

Четвер, 10 листопада 2022, 15:27

Укрзалізниця відмінила офлайн-продаж квитків на рейс Київ – Варшава

Укрзалізниця

Укрзалізниця перевела продаж квитків на поїзд Київ – Варшава повністю в онлайн-режим.

Про це повідомляє Укрзалізниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 10 листопада Укрзалізниця повністю переводить в онлайн продаж квитків на поїзд №67/68 Київ – Варшава, щоб спростити доступ до квитків пасажирам.

Як наголосили в залізниці, найпопулярнішим міжнародним рейсом залишається поїзд Київ – Варшава. Хоча на нього і збільшили пропозицію місць у 2,5 раза, проте спостерігається дефіцит: обмеженою є кількість вагонів габариту RIC, які можуть із перестановкою колісних пар прямувати до столиці Польщі.

Разом із тим почастішали випадки, коли пасажири стають жертвами шахраїв-спекулянтів, які перепродають квитки "з рук" чи в соціальних мережах на своїх сторінках. Крім того, виявлені випадки підроблених проїзних документів.

"Щоб цього уникнути й забезпечити максимальну прозорість, Укрзалізниця з 10 листопада запроваджує низку заходів із впорядкування продажу квитків на "варшавський" потяг.

З 10 листопада продаж квитків варшавського напрямку переводиться повністю в онлайн-режим. Принагідно нагадаємо, що продаж квитків міжнародного сполучення зручно доступний і в мобільному додатку Укрзалізниці. Касири в старому "ручному" форматі ці квитки не реалізовуватимуть: не потрібно буде стояти в чергах та «полювати» на квитки, а в прозорому онлайн-каналі залізниця матиме можливість відстежувати та блокувати спекулянтів" – пояснили в Укрзалізниці.

Продаж квитків онлайн на напрямки Київ – Варшава та Варшава – Київ відкриватиметься о 08:00 за 20 діб до дати рейсу.

Повернення квитків варшавського напрямку, придбаних онлайн, можливе лише в претензійному порядку в касах вокзалу. Кількість квитків, які можна придбати на поїзд Київ – Варшава – Київ онлайн в одні руки, буде обмежена 4 квитками на одне замовлення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.