Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

П'ятниця, 15 лютого 2013, 12:59

Кам’янка-Бузький район збираються ліквідувати

Кам’янка-Бузька райрада ініціювала громадськість на боротьбу за збереження Кам’янка-Бузького району як адміністративної одиниці.

Про це йдеться у розпорядженні «Про утворення  ініціативної групи щодо збереження Кам’янка-Бузького району як адміністративно-територіальної одиниці» голови Кам’янка-Бузької ради В.Ковтало від 23 січня.

У розпорядженні зазначено, що поява цієї ініціативи викликана «підготовкою введення адміністративно-територіальної реформи на Україні та з метою збереження Кам’янка-Бузького району, як адміністративно-територіальної одиниці».

Ініціативну групу очолив заступник голови райради Тарас Келеберда, а до її складу увійшли представники усіх політичних сил, представлених в райраді.

Із плану заходів ініціативної групи передбачається, що її члени проведуть спільну зустріч з керівництвом Радехівської та Буської районних рад по питанню укрупнення районів, враховуючи процес адміністративно-територіальної реформи, місцеві ради до 15 лютого повинні провести позачергові сесії з цього питання, а потім відбудеться відкрита сесія районної ради, на якій буде ухвалено звернення до президента з приводу ліквідації Кам’янка-Бузького району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.