Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

ukrpart.org

П'ятниця, 15 лютого 2013, 14:40

Львівська ОДА визначилась з пріоритетами розвитку культури області на 2013 рік

В управлінні культури Львівської ОДА визначились з пріоритетами розвитку культури області на цей рік.

Серед основних напрямків роботи у галузі культури на 2013 нічого відмінного у порівнянні з попередніми роками – організація фестивалів та обласних конкурсів, підтримка сільських закладів культури, проведення відзначення державних, національних свят та ювілейних дат, підтримка самодіяльності, фестивалів народної творчості, мистецьких пленерів, семінарів з метою підтримки культури на селі.

Про це йдеться в проекті рішення "Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2013 рік з макроекономічним прогнозом на 2014-2015 роки", який Львівська ОДА запропонувала для розгляду Львівській облраді.

Також у планах очільників області – підтримка сільських бібліотек, проведення тренінгів для районних (міських) централізованих бібліотечних систем за навчальною програмою «Глобальні бібліотеки. Бібліоміст - України».

Планують також і провести ремонт у багатьох закладах культури області. Щодо збереження історико-культурного середовища, то в ЛОДА планують провести паспортизацію та інвертизації об'єктів культурної спадщини, проведення ремонтних робіт на пам'ятках архітектури, популяризувати пам'ятки як об'єкти світової культурної спадщини, тощо.

Нагадаємо, під час найближчих сесій Львівської обласнї ради цей проект розглянуть депутати. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.