Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

тарнавського 74а

google.com

П'ятниця, 25 листопада 2022, 13:36

Мешканці вул. Тарнавського у Львові виступили проти ініціативи Авалону змінити транспортну інфраструктуру мікрорайону

тарнавського 74а

Мешканці двох будинків вулиці Тарнавського у Львові виступили проти пропозицій будівельної компанії Авалон щодо змін транспортної інфраструктури мікрорайону.

Про це йдеться у зверненні до міського голови Львова Андрія Садового, яке є в розпорядженні Варіантів.

Мешканці звертають увагу, що компанія Авалон, яка планує збудувати багатоповерховий житловий будинок в районі вул. Тютюнників, 55, основною дорогою доїзду до будинку визначила дорогу, яка проходить повз будинків 72а і 74а по вулиці Тарнавського.

Мешканці у зверненні наголосили, що у 2019 році комісія з питань безпеки дорожнього руху Львівської міськради прийняла рішення облаштувати пішохідну зону на прибудинковому заїзді до будинку на вулиці Генерала Тарнавського, 72а-74а, та встановити тут відповідні дорожні знаки. Адже ця дорога є непридатною для транзитного транспорту, а прибудинкова територія не має навіть відповідних тротуарів.

Мешканці переконані, що відновлення руху буде становити додаткову безпеку для пішоходів і просять мера залишити діючи обмеження.

Львівська міська рада призначила з 1 по 31 грудня Громадське обговорення проєкту детального плану території у районі вул. Тютюнників, вул. Генерала М. Тарнавського, вул. В. Кубійовича, пл. Василя Вишиваного та звіт про стратегічну екологічну оцінку. 

Раніше Львівська міська рада дозволила будівельній компанії Авалон розробили детальний план територій (ДПТ) району вулиць Тютюнників – Тарнавського. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.