Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

life.pravda.com.ua

Субота, 16 лютого 2013, 12:44

Мешканці однієї із вулиць Дороговижа завалили дорогу камінням, щоб по ній не їздили машини

Мешканці однієї із бічних вулиць Дороговижа завалили дорогу камінням, щоб по ній не їздили машини. Останні змушені об’їжджати центральну дорогу селища у зв’язку з тим, що вона не ремонтована.

Так, 6 лютого зранку в Дроговижі автобус «Школярик», який довозить дітей на навчання до чотирьох шкіл, вже не вперше не зміг проїхати центральною дорогою села, - повідомляється на офіційному сайті Миколаївської райради. 

Тому водій звернув на бічну вулицю, але й нею проїхати не вдавалося, бо проїзд виявився перекритим великим камінням.

Щоб вийти із цієї непередбачуваної ситуації і дістатися на роботу, керівництво та вчителі ЗОШ I-II ст. змушені були власноруч звільнити дорогу від накиданого каміння.

Сільський голова Дроговижа Ігор Іванюк прокоментував ситуацію: «Ще того ж дня, 6 лютого,  надіслав три листи в РДА, райраду,  «Райавтодор» з описом стану дороги в Дроговижі. Із головним інженером «Райавтодору» Олегом Бінасом в понеділок, 11 лютого, оглянули її. Найближчим часом проводитимуться відповідні роботи».

Однак через відсутність фінансування і мінливість погоди про ремонт центральної дороги в Дроговижі наразі не йдеться.  Великі, непроїзні ями лише засипають щебенем. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.