Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

www.newsmarket.com.ua

Понеділок, 18 лютого 2013, 15:10

Питання внесення змін до обласного бюджету Львівщини розглядатимуть на завтрашній сесії облради

Одним з питань, яке розглядатиметься на сесії обласної ради завтра, 19 лютого, буде внесення змін до показників обласного бюджету Львівської області на 2012 рік з метою погашення кредиторської заборгованості та проведення розрахунків за виконані та неоплачені на кінець 2013 року роботи.

Про це сьогодні на прес-конференції розповів голова Львівської обласної ради Петро Колодій,

Загальна сума кредиторської заборгованості, яка склалась у зв'язку із непроведенням органами державної казначейської служби платіжних доручень, становить 90 млн. 530 тис. грн. За загальним фондом – 46 млн. 481 тис. грн., спеціальним – 44 млн. 49 тис. грн.

Як повідомив Петро Колодій, на 19 млн. 188 тис. грн. планується збільшити видатки для установ освіти обласного підпорядкування, на 11 млн. 208 тис. грн. на погашення кредиторської заборгованості закладів охорони здоров'я, на 1 млн. 436 тис. грн. для утримання установ та проведення заходів в галузі соціального захисту та соціального забезпечення, на 4 млн. 47 тис. грн. для погашення кредиторської заборгованості закладів культури та мистецтва.

Для погашення кредиторської заборгованості з фінансування обласних цільових програм пропонується збільшити видатки на програми у галузі сільського господарства на 1 млн. 952 тис. грн., програму розвитку освітньої галузі Львівщини на 5 млн. 423 тис. грн., програму енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2010-12015 роки 1 млн. 34 тис. грн., програму проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011-2015 роки 2 млн. 148 тис. грн.

Голова Львівської обласної ради зазначив: «Будуть профінансовані видатки на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг комунальної власності, які у 2012 році проводили коштом субвенцій спеціальних фондів обласного бюджету – це 3 млн. 202 тис. грн. та з державного бюджету – 6 млн. 595 тис. грн., що в загальному становитиме 9млн. 797 тис. грн. Що стосується природоохоронного обласного фонду, то на погашення заборгованості у проекті змін до бюджету пропонується сума 6 млн. 852 тис. грн.».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.