Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

http://dzyga.com

Понеділок, 18 лютого 2013, 17:40

Конкурс рок-виконавців відбудеться на цьогорічних Флюгерах Львова

Під час ХІ етно-джазового фестивалю «Флюгери Львова» буде проводитись конкурс серед українських рок-гуртів.

 

Про це повідомили організатори фестивалю. Конкурс для рок-виконавців організовують спільно з Міжнародним Рок-Фестивалем«ROCK NOC?» (м. Зелена Гура, Польща).

Молоді рок-команди, які подадуть заявку-анкету на участь у конкурсі, після відбору експертної комісії будуть запрошені виступити у рок-день на «Флюгерах Львова» 9 травня 2013 р.

Кращий гурт рок-дня буде запрошено до участі у фінальному концерті фестивалю «ROCK NOC?» у Зеленій Гурі 28-29 червня 2013 р., де також будуть виступати переможці відбіркових етапів із Польщі, Великобританії, Білорусії, Литви, Чехії, Словаччини, Росії та Німеччини.

Головна нагорода Фестивалю «ROCK NOC?» становить 10 000 польських злотих, можливість зіграти на Фестивалі «Przystanek Woodstock» та професійний запис альбому.

Щоб взяти участь у конкурсі потрібно:

заповнити заявку (у приєднаннях)і надіслати на адресу dzygainfo@gmail.com до 25 березня 2013 р.
надіслати роздрукований, підписаний і відсканований варіант заявки
мінімум 2 композиції у форматі mp3.
мінімум 2 фотографії хорошої якості у форматі jpg.
якщо є, посилання на сайти, пісні, відео

Відповідь щодо рішення експертної комісії та участі гурту у конкурсі надійде до 1 квітня 2013 р.Всі витрати, пов'язані з участю у відбірковому етапі на рок-дні «Флюгерів Львова», бере на себе рок-гурт. Витрати за проїзд, поселення і харчування під час фінального концерту фестивалю «ROCK NOC?» беруть на себе польські організатори.

Нагадаєм, фестиваль Флюгери Львова цього року будуть відбуватися з 9 по 12 травня. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.