Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

lvivtour.com.ua

Четвер, 21 лютого 2013, 17:53

Апеляційний суд повернув у комунальну власність будівлю на вул. Лижв'ярській у Львові

20 лютого Львівський апеляційний господарський суд залишив в силі рішення господарського суду Львівської області  від 10 січня стосовно нерухомості по вул. Лижв’ярській, 42 у Львові про визнання недійсним договору купівлі-продажу будинку на вул.Лижв’ярській, 42, укладений 12 листопада 1992 року між Центральним паром культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького та приватним торгово-виробничим підприємством «Жубер».

Про це Варіанти повідомала прес-служба прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, що суди різних інстанцій приймали різні рішення у цій справі, зокрема Львівський апеляційний адміністративний суд залишив в силі ухвалу Львівської міськради про надання в оренду земельної ділянки під обслуговування будинку на Лижв’ярській, 42, що дозволяє продовжувати там реконструкцію та будівництво.

Врешті, 10 січня, цього року апеляційний господарський суд визнав недійсним договір купівлі-продажу будинку на Лижв’ярській, 42, укладений 12 листопада 1992 року між Центральним паром культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького та приватним торгово-виробничим підприємством «Жубер».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.