Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

fakty.ictv.ua

П'ятниця, 22 лютого 2013, 14:34

Вибухові роботи заборонені на шахті «Червоноградська» на Львівщині

Начальник теруправління Держігрпромнагляду у Львівській області під час обстеження гірничих виробок копальні на шахті «Червоноградська» заборонив проводити вибухові роботи у копальнях та склав протокол про притягнення до адміністративної відповідальності головного інженера шахти та начальника дільниці вентиляції і техніки безпеки.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Держгірпромнагляду.

У ході перевірки комісія з’ясовала, що вентиляційні споруди знаходяться у незадовільному стані, зокрема ізоляційні перемички та вентиляційні шлюзи не відповідають розробленим проектам, а також виявлено ряд вентиляційних свердловин, які не внесено до плану ліквідації аварії та не відображено на схемі вентиляції.

Керівником територіального управління Держігрпромнагляду у Львівській області складено протокол про притягнення до адміністративної відповідальності головного інженера шахти та начальника дільниці вентиляції і техніки безпеки. Також буде підготовлено подання на невідповідність займаним посадам інженерно-технічних працівників, які відповідальні за обстежені маршрути. 

Комплексна перевірка шахти «Червоноградська» ДП «Львіввугілля» триває з 18 лютого до 1 березня.

Нагадаємо, 69 порушень на шахті виявлені тільки у перший день перевірки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.