Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

vkurse.ua

П'ятниця, 22 лютого 2013, 15:11

Правоохоронні органи продовжують незаконні втручання у діяльність підприємств Львівщини

Працівники контролюючих та правоохоронних органів продовжують незаконно втручатися у діяльність підприємств на Львівщині.

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львівщини.

Від початку року за наслідками прокурорських перевірок із вказаних питань вже внесені 18 подань, 2 посадові осіб притягнуті до відповідальності. Ще 17 документів реагування перебувають на розгляді.

«Прокуратура області виявила факти порушень при проведенні перевірок в діяльності Державної служби з лікарських засобів у Львівській області. Йдеться про проведення перевірок у лікувальних закладах з порушенням встановленого законом порядку. В той же час, виявивши порушення посадові особи не вживають належних заходів до їх усунення», – зазначено у повідомленні.

Окрім того, працівниками міліції часто проводять перевірки підприємств за відсутності в райвідділах книги реєстрації направлень працівників на перевірку суб’єктів господарської діяльності, а особи, відповідальні за їх ведення, взагалі не призначаються. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.