Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

image.tsn.ua

П'ятниця, 22 лютого 2013, 15:44

ПАТ «Львівобленерго» інвестувало в розвиток компанії 205,4 млн. грн.у 2012 році

ПАТ „Львівобленерго” у 2012 році виконано інвестиційну програму в обсязі 205,4 млн. грн.

 

Про це повідомив відділ корпораційних зв'язків компанії.  

За ці кошти було завершено реалізацію заходів Державної цільової програми з підготовки до Євро-2012, що дало можливість підвищити надійність електропостачання споживачам та створити резерв потужності для розвитку інфраструктури. В тому числі збудовано і введено в експлуатацію підстанцію „Цитадель” напругою 35/6 кВ у Львові; реконструйовано підстанцію „Львів-21” напругою 110/35/10 кВ; реконструйовано підстанції „Львів-23” та „Львів-25” напругою 110/10/10 кВ з переведенням їх з однотрансформаторних у двохтрансформаторні.

У 2012 році компанією було введено в єксплуатацію нові трансформаторні потужності для підвищення надійності електропостачання споживачів: завершено роботи з будівництва нової підстанції „Східниця-80н” напругою 35/10 кВ та заміни силового трансформатора на підстанції „Куликів-172” напругою 35/10 кВ; виконано черговий етап реконструкції опорної підстанції Червоноградського вузла — підстанції „Межиріччя” напругою 110/35/6 кВ.

Реконструйовано заходи повітряних ліній 110 кВ „Південна-Щирець” та „Щирець-Комарно” до підстанції 110 кВ „Комарно”.

Підвищено стійкість електромереж до повеней: винесено ділянку повітряної лінії 35 кВ „Дрогобич-21” – „ДТЕЦ” із зони розмиву р.Тисмениця; облаштовано перехід повітряної лінії 10 кВ через р. Рожанка в Сколівському районі.

З метою підвищення надійності та пропускної здатності електромереж продовжено заміну зношених кабельних ліній 0,4-10 кВ у Львові, Дрогобичі та Червонограді на нові кабельні лінії електропередачі збільшеного перекрою.

Підвищено надійність та якість електропостачання в населених пунктах шляхом заміни повітряних лінії 0,4 кВ з „голими” проводами на самоутримні ізольовані проводи (СІП): с. Діброва Сокальського району, с. Давидів Пустомитівського району, с. Молотів Жидачівського району, с. Замок та с. Підлісся Жовківського району, с. Верхнячка та  смт. Славське Сколівського району, с. Вербляни Яворівського району, м. Борислав, а також вул. Розточчя у м. Львові.

Інвестиційна програма ПАТ „Львівобленерго” формується щороку на основі довготривалих програм розвитку і затверджується Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.