олександр ковальчук,  22 лютого 2013

Люди. Влад Крилевський

Музика, футбол, лінь.

Продовження співпраці Варіантів з сімферопольським сайтом studinfo.crimea.ua у межах їх соціально-медійного проекту "Люди" за участі мешканців Львова.

Мета даного проекту полягає у відкритті цінностей та культури повсякдення молоді від 18 до 25 через їх сприйняття базових концептів світу і життя, у демонстрації самоідентифікації особистості у соціумі, у співставленні образів реального і бажаного, у суб'єктивній реальності в об'єктивній дійсності. А також у дослідженні реакції читацької аудиторії щодо ототожнення з героєм інтерв'ю.

Влад Крилевський, 18 років.

Здоров'я. Звичайно я замислююся, намагаюся вести більш-менш здоровий спосіб життя. Люблю рухливі ігри, люблю фізкультуру, тому вважаю, що спортом я займаюся. Однак я часто вживаю шкідливі продукти і це погано. Останнім часом став більше замислюватися про те, що треба себе розвивати, зараз багато роздумую над цим.

Їжа. Їжа для мене – це річ важлива!) Я люблю їсти, причому люблю їсти смачно. Можу наїдатися досхочу)) Але існує багато продуктів, які я зовсім не можу їсти: баклажани, цибуля, цвітна капуста. А ще я не люблю суші, і взагалі рибу. Навіть червону рибу. А оселедця я ніколи не пробував. Я навіть не можу собі уявити, як можна з'їсти сиру рибу (хоч я знаю, що вона засолена, але це все одно огидно). Мені здається, що дівчина обов'язково повинна вміти готувати, це дуже(!) важлива риса.

kr 1

Гроші. Зараз я дико хочу купити багато музичних інструментів, на які реально немає грошей. Без інструменту навчитися грати неможливо, а так хочеться вчитися! Плюс я зараз почав самостійне життя, тому вже є бажання жити у власній квартирі, але купити квартиру у Львові з моїм нинішнім бюджетом нереально. Я доки ніде не працюю на постійній основі, але уперше влаштувався на роботу в 16 років – був вожатим в дитячому таборі. А найперший свій гонорар отримав років в 6. Як зараз пам'ятаю, це була шоколадка "Світоч" з какао, в зеленій обгортці. Я тоді уперше записувався на радіо, була передача, щось подібне до "Вустами немовляти". Ось мене тоді узяли туди))

Завжди шукаю краще співвідношення ціна\якість. Я дуже відповідально підходжу до вибору товарів, не можу узяти той, що перший, що попався, особливо якщо товар дорогий.

Зовнішній вигляд, мода. О, це питання для мене складне. Мені важко вибирати речі, мені треба думку когось, щоб точно вибрати. Я нелегко можу купити щось спірне, екстравагантне, тому що я залежний від громадської думки. Мені важливо, що про мене говорять, навіть якщо я не вважаю думку цієї людини авторитетною. Тому вибір одягу для мене – штука складна. Що стосується моди, то я намагаюся одягатися так, як ті люди на вулиці, які мені подобаються. Помітив якогось прикольно одягненого хлопця – намотав на вус його прикид, якщо можна так сказати. Та мода, яку показують на фешн-віках, це вже не одяг, це творчість. Там дизайнери просто виражають свої емоції, мені не віриться, що через 10 років таке зможуть носити на вулицях. І сподіваюся, що такого і не буде.

kr 2

Дозвілля. Я із задоволенням проводжу час з друзями, гуляю. Коли це неможливо, дивлюся кіно, знайомлюся зі змістом Іинтернет-мережі, граю на гітарі, рідше читаю. Зараз живу в гуртожитку, так там коли нудно, просто виходиш зі своєї кімнати і заходиш в чиюсь - відразу народжується спілкування, знайомства. Ось так дозвілля і проводжу.

Книги/Кіно. Не можна сказати однозначно, що я більше вважаю за краще. Свої плюси і мінуси є як у кіно, так і у книг. Мабуть, я більше все-таки схильний дивитися кіно, тому що це легше і швидше. Я не дуже розбираюся в сучасній літературі, більше люблю класичну, перевірену часом. До того ж, мені не дуже до душі постмодернізм, мені набагато приємніше читати щось пореалістичніше.

Останній переглянутий фільм – Великий куш. У мене є особистий порадник, який завжди запропонує відмінний фільм! Ось за її рекомендаціях я і дивлюся кіно.

Самоосвіта і самореалізація. Це теж питання? Самоосвіта – дуже важлива частина нашого життя. Після того, як я вступив в ЛНУ ім. Франка, я помітив за собою, що я тепер значно більше знаю. Викладачі на парах нам говорять: "Те, що даємо вам ми на лекціях – це лише 10% від усіх ваших знань і умінь, решту ви повинні отримати і освоїти самі". Нам дають імпульс, дають можливість розвиватися, а ми вже самі вирішуємо, хочемо ми цього або ні. Я сам навчився основам гри на гітарі. Це не складно, треба лише бажання. І звичайно, я украй далекий від досконалості, але я не закінчую займатися, постійно практикуюся, щоб добитися кращого результату. Щодо самореалізації, скажу так – саме до нас нічого не прийде. Треба сунутися, тикатися, стрибати вище голови, якщо ти хочеш чогось добитися. А ще треба спиратися на друзів і товаришів, і самому їм допомагати. Тоді можна добитися успіху.

Культура. Для мене це слово має два значення – внутрішню культуру і мистецтво. Мистецтво – це усе те, що створюється для естетичної насолоди. А внутрішня культура – ця поведінка, обмежена моральними законами. Мабуть, так і можна описати моє розуміння цього слова.

kr 3

Бог. Не люблю лізти в релігію. Я не можу сказати, що бог є або його немає. Хто я такий, щоб стверджувати? Але особисто я більше схильний до того, що ми самі собі боги. Треба сподіватися на себе, а не на випадкову допомогу. Релігія потрібна для дурнів. Тільки зрозумійте мою думку правильно, я маю на увазі не те, що усі віряни – дурні, а те, що дурням просто потрібна релігія, щоб стримувати їх дурість. Подивіться на нинішнє бидло! Жорстокість, насильство, відсутність моральних принципів. А все тому, що релігія не в моді, в моді атеїзм. В середні віки від цього уберігав страх кари божої. Зараз усім плювати.

Любов. Не вважаю, що на Землі є одна єдина, створена для мене. Не знаю, чи любив я коли-небудь, але мені здається, що так. Це тривало місяці чотири, і це було просто щастя. Моє відношення до любові, до долі добре виражає пісня Тіма Мінчина If I didn't have you. Краще дивитися відео з субтитрами.

Стосунки і пристрасть. Це хіба не зовсім різні поняття? Стосунки – це процес, а пристрасть – почуття. Стосунки на пристрасті зав'язуються. Пристрасть час від часу виникає. Але на одній пристрасті стосунки не протримаються, тому люди зустрічаються і розходяться. Коли знаходиш ту, до якої відчуваєш не лише пристрасть, залишаєшся з нею назавжди.

kr 4

Від чого втрачаєш голову? Так, мабуть, ні від чого. Я можу себе контролювати і не втрачаю контроль над собою. Хоча я можу дратуватися дуже сильно, коли хтось не згоден з моєю точкою зору, але не може адекватно аргументувати свою, а на мої аргументи не реагує. Я взагалі люблю посперечатися. І, напевно, люблю нав'язувати свою точку зору. Але якщо мені приводять хороші аргументи, я погоджуюся.

Майбутнє. Я дуже сподіваюся, що я чогось досягну. Сподіваюся, що працюватиму в творчій сфері, не обов'язково в журналістиці, може бути щось пов'язане з виготовленням відеороликів, фільмів. Я хотів би представити себе музикантом або футболістом, але футболістом я не стану – бракує майстерності, та і займатися цим треба з дитинства, а музикантом не зможу стати, тому що недостатньо володію інструментом. І мені здається, що і не оволодію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.